Rebild Camping***Safari   

Pladsinfo

Stjerner:
Adresse:
Rebild Camping***Safari
Rebildvej 17
Rebild
9520 Skørping
Tlf:
29131172
Fax:
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben:
01.01. - 31.12.
LON:
9° 50‘ 46,6440'
LAT:
56° 49‘ 56,2800'

Andre artikler

20 km vandretur i Rebild Bakker og Rold Skov - 24. juli 2021


24. juli 2021 kl. 

Oplev det unikke Rold Skov og den fantastiske natur i og omkring. Vi tager på en 20-km guidet vandretur i og omkring Rold Skov og kommer bl.a. igennem Rebild Bakker, Lille Blåkilde og den særlige krystalblå kilde; Store Blåkilde i storslået morænelandskab. Turen er inklusiv forplejning, som udgør en lækker frokost halvvejs på turen.

Hvor går turen hen?

Turen går til Rold Skov, et morænelandskab med smuk natur, bølgende bakker og store variation i plantearter. På denne tur, har du mulighed for at opleve meget mere end blot Rebild Bakker, for Rold Skov og området omkring, rummer på så meget mere.

På denne enestående tur får du mulighed for at opleve både lille blåkilde og store blåkilde, 2 enestående naturfænomener som udspiller sig lige i Rold Skov. Særligt store blåkilde er et fantastisk syn, med det helt blå klare vand, og fornemmelsen af at vandet koger på bunden.

Forplejning på turen

Halvvejs på turen, har vi sørget for en lækker frokost. Vi nyder pausen og frokost midt i skoven. Herefter vi går videre på den sidste del af ruten.

Længde på turen


Turen er på 20 km i blandet terræn, og den kommer til at tage cirka 8 timer inklusive pauser. Noget af turen er kuperet, mens andre strækninger er mere flade. Generelt er turen meget varierende, og det er virkelig en oplevelse at se et stykke af Danmark på den måde.

Hvem kan deltage og hvad skal jeg være opmærksom på?

Alle i nogenlunde fysisk form. Terrænet er udfordrende flere steder og der er mange stigninger på ruten, hvilket man skal være forberedt på. Men vi går som en gruppe og i et tempo de fleste i nogenlunde form kan være med på (En gennemsnitsfart på ca. 3-4 km/t).


Turen er en oplevelsestur og tempoet er derfor ikke nødvendigvis højt. Vi går i et frisk tempo, men så hele gruppen kan følge med.

Må jeg have hund med?

Ja - det må du meget gerne. Du skal være opmærksom på, at hunden skal være i snor under hele turen og at du naturligvis selv skal holde øje med den.


Vi passerer indhegninger med dyr, hvor der er færiste, som dyr normalt ikke kan passere, derfor skal hunden muligvis løftes over.

Hvad får jeg?

Du får en guidet tur på Rebild bakker ruten, med en guide der kender området og kender historierne i området, samt en lækker frokostmenu. Hvis du tidligere har været med på vores 10-km tur i Rebild Bakker, så er denne tur særlig oplagt, da du får en bredere fortælling om området omkring Rebild Bakker.

Desuden er turen sammen med mange andre glade deltagere. Der er en fed stemning på turene og du får en god historie om de forskellige seværdigheder vi kommer forbi.

Praktisk info

Tilmeld dig her: oestjysk-outdoor.safeticket.dk

Tilmelding er først gældende ved køb af billetter - det er ikke nødvendigt at medbringe billetterne fysisk, men man kan blot vise dem på sin telefon.

Turen kan aflyses indtil 48 timer før start hvis der er for få deltagere - Aflysninger sendes på sms til det nummer der er brugt ved bestilling.

Vi mødes på adressen ved RebildPorten på Rebildvej 25A, 9520 Skørping. Det er også her vi ender vores tur, og der er rig mulighed for parkering. Turen starter kl. 9.00 så vær der gerne 5-10 min inden. Vi forventer at være retur ved RebildPorten omkring kl. 17:00 (Sluttidspunktet er vejledende, og afhænger af gruppens tempo)

Du skal huske:

Vand
Rygsæk
Snacks til turen
Beklædning efter vejret
Evt. tørre sokker.
Derudover anbefaler vi at du klæder dig på i flere lag, så du undervejs kan justere din påklædning alt efter vejret.

Bemærk! Der er ingen toiletter undervejs på ruten, kun ved RebildPorten.
Arrangøren oplyser
Turen starter kl. 09:00, så mød gerne op 5-10 min. inden.

Turen afholdes af
Østjysk Outdoor ApS
Gl. Hadsundvej 6
8900 Randers C

Kontakt os på kontakt@oestjysk-outdoor.dk eller
ring på 71 99 02 67